Межрегиональный интернет-журнал «7x7» Новости, мнения, блоги
  1. Республика Коми
  2. Керрі пригрозив Путіну і попросив ЗМІ не тиражувати його фантазії

Керрі пригрозив Путіну і попросив ЗМІ не тиражувати його фантазії

Владимир Ермилов
Владимир Ермилов
Добавить блогера в избранное
Это личный блог. Текст мог быть написан в интересах автора или сторонних лиц. Редакция 7x7 не причастна к его созданию и может не разделять мнение автора. Регистрация блогов на 7x7 открыта для авторов различных взглядов. Источник
Поделитесь с вашими знакомыми в России. Открывается без VPN

Держсекретар США Джон Керрі виступив із заявою, в якій піддав різкій критиці російську владу за ескалацію напруженості на сході України і "саботаж женевських угод".

Керрі звинуватив Москву в тому, що вона фінансує і озброює сепаратистів і заохочує їх на організацію заворушень, повідомляє ВВС.

За словами глави американського Держдепу, за тиждень, що минув з укладання угод в Женеві, Росія не зробила жодних кроків по деескалації ситуації в регіоні, а слово в плані виконання домовленостей тримає тільки Україна.

Керрі повідомив, що, за даними американської розвідки, на сході України діють російські агенти і російські військові.

"На очах у всіх Росія продовжує фінансувати, координувати і підтримувати добре озброєних сепаратистів" , - сказав він. Керрі також попередив, що якщо Москва не вживе заходів щодо деескалації ситуації, Вашингтон буде змушений накласти додаткові санкції на Росію.

"Вікно , щоб змінити курс, закривається. Президент Путін і Росія стоять перед вибором. Якщо Росія вибирає шлях деескалації, міжнародне співтовариство буде вітати його. Якщо вона не зробить цього, світ подбає про те, щоб плата для Росії збільшилася . Як підтвердив сьогодні президент Обама, ми готові діяти " , - сказав Керрі.

У заяві, з якою він виступив перед журналістами у Вашингтоні, Джон Керрі також звинуватив підконтрольні Кремлю ЗМІ в "поширенні фантазій " російського президента Володимира Путіна.

Оригинал

Материалы по теме
Мнение
2 июля
Александр Кынев
Александр Кынев
Границы компромиссов с властью во имя спасения вузов и науки
Мнение
23 мая
Сергей Илюхин
Сергей Илюхин
Скажем «нет» навязываемой принудительной медицине
Комментарии (1)
Мы решили временно отключить возможность комментариев на нашем сайте.

Кому в лом читать україньску - открывайте оригинал по ссылке и жмакайте кнопочку "рус" в правом верхнем углу :)

Стать блогером
Новое в блогах
Рубрики по теме
ЗаграницаПолитикаПутинУкраина